Hírek, információk, érdekességek, képek és videók strandröplabda versenyekről és játékosokról. És minden más, ami strandröplabdával kapcsolatos...

2011/05/16

Kispest Open 2011 Strandröplabda Bajnokság - 2.forduló beszámoló

A különböző teremröplabda versenyek és a hűvösnek tűnő időjárás miatt mindössze 13 férfi és 7 női páros indult a szombati kategóriákban.

A férfi I.osztályt a papírformának megfelelően Bagics Balázs és Koch Róbert nyerte meg. A döntőben az alkalmilag összeállt Takács Gergely/Vocskó Máté párost győzték le. A bronzérmet meglepetésre - az eredetileg a II.osztályban nevezni szándékozó - Szebellédy Balázs és Vereczkey Mátyás szerezte meg.


Női párosban a kiegyenlített mezőny nagyon szoros meccseket játszott. Végül Lujzi és Szivacs (Antoni Krisztina és Balczó Noémi) győzedelmeskedett. Második helyen a Lutter Eszter/Szombathelyi Kitti, harmadik helyen a Szepesi Gabriella/Nagy Bernadett páros végzett.

A férfi II.osztályban kőrmérkőzést rendeztek, itt a Müller/Oroszi páros magabiztos játékkal, veretlenül utasította maga mögé a mezőnyt. Második lett az Alberti/Soltész, harmadik a Schönfeld/Szántósi páros lett.

Vasárnap minden kategória össze lett vonva egy vegyes páros kategóriába, ahol minden csapat 7 meccset játszhatott, gyakorlatilag pihenés nélkül. Érdekes színfolt volt egy ifjú női páros, Kerekes Bella és Kun Gabriella játéka. A győztes az Okos Darázs nevű formáció lett, megelőzve a Harman/Tőkés és a Gyebnár/Besenyei párosokat.



Eredmények:
Női páros
Férfi 1.osztály
Férfi 2.osztály