Hírek, információk, érdekességek, képek és videók strandröplabda versenyekről és játékosokról. És minden más, ami strandröplabdával kapcsolatos...

2011/04/30

Kispest Open 2011 Strandröplabda Bajnokság versenykiírás

Idén is megrendezésre kerül a közel 20 éves Kispest Open strandröplabda versenysorozat.

A versennyel kapcsolatos információk elolvashatok és letölthetők itt:
Kispest SE Strandröplabda
Kispest Open 2011 - Versenykiírás
Kispest Open 2011 - Nevezési lap
Kispest Open 2011 - Információk
Kispest Open 2011 - Versenynaptár


Idén kísérletképpen két osztályban versenyezhetnek a "profi" férfi párosok.
Az I.osztály felkészülési, szintfelmérési lehetőséget biztosít a hazai és nemzetközi strandröplabda versenyekre, illetve   ranglista pontszerzési lehetőséget biztosít.
Nevezési határidő: a versenyt megelőző szerda 24:00 óráig. E-mailben kell nevezni, a kispestopen@gmail.com címre kell küldeni a kitöltött nevezési lapot. Ha 12-nél több csapat nevez, akkor péntek este selejtező (várhatóan vigaszágas rendszerben) mérkőzéseket kell játszani a főtábla 9.-12. helyeiért.
Az idei ranglista 1.-8. helyezettje automatikusan a szombati főtáblán kezd. Az első fordulóban figyelembe veszik a tavalyi eredményeket, illetve - hivatalos ranglista hiányában - a versenybizottság szubjektív véleménye alapján kerül sor a kiemelésre. A további fordulókban az idei ranglista mérvadó. A versenybizottság felhasználhat maximum 2 db. szabadkártyát, amelyekkel a főtáblára sorolhat csapatokat. (Például meghívott külföldi párosok részvétele esetén.) Amely csapatok a selejtezők során nem jutnak be a főtáblára, automatikusan, külön nevezési díj megfizetése nélkül részt vehetnek a II.osztály küzdelmeiben.
Pályánként az első 1-2 mérkőzés párosítása és időpontja legkésőbb csütörtök 18:00 óráig  felkerül a www.kispestse.hu és a strandroplabda.blogspot.com oldalakra.

A II.osztályú versenyt azon versenyzők részére írták ki akik nem kívánják megmérettetni magukat a hazai élmezőnnyel, hanem hasonló tudású játékosok közt szeretnének szerepelni.

A női páros versenyei egyelőre a tavalyi rendszerben kerülnek megrendezésre. A vasárnapi vegyes páros, vegyes négyes és amatőr kategóriák lebonyolítása szintén a tavalyi rendszer szerint történik.

További információk:  www.kispestse.hu.